By Vilda Broström Vworld / Around the world / BY VILDA 13 | May | 2019

WHAT U HAVE MISSED

WHAT U HAVE MISSED

Hej darlings!! Flera veckor sedan jag blogga nu,  känns så ovant. För några månader sedan fick jag och Elin iden om att starta upp en modesida. Vi har lagt ner så mycket tid, skrivit och designat med flera killar utomlands för att få den perfekta sidan. Trots att det är vissa småsaker som behövs fixas så kände vi att det var dags att släppa den. Trodde ju absolut inte att det skulle vara lätt att starta en hemsida, men inte såhär svårt som det varit. Men men, det kommer bjudas på otroligt mycket skoj. Alla gamla inlägg är ännu inte infogade här, kommer ta lite i taget. Så länge kan ni kika in på nouw.com/vildabrostrom

 

Då det var så lång tid sedan jag skrev något så tänkte jag köra på en litet ”catch up” inlägg. De senaste har jag hängt en del med Elin & Alma, ätit en massa god mat och varit i Sthlm.

Hur trevlig är inte mitt nya set från Stylein? Jag och mamma svängde förbi Ted & Teresa för ett tag sedan, för att fota en massa i deras nya kollektioner. Vi hitta en massa fint från Acne, Toteme, Dagmar etc och med mig hem, fick jag detta fina setet och ett par skor från Flattered.

11 April drog jag upp till Stockholm för att fixa mitt visum. Allt gick jätte bra och jag stannade några ytterligare timmar innan jag åkte hem. Tyvärr så hade jag glömt att boka tåg hem som senare var helt fullt, så de kommande 6 timmarna spenderades på en knökfull buss. Besöket på Ambassaden gick ganska snabbt, ca 2 timmar. Därefter gick jag till den nyöppnade Toteme butiken på Biblioteksgatan, som var hur fin som helst. Fick med mig min efterlängtade jacka som jag kikat på ett tag.

Skjorta Hugo Boss / Jacka Toteme / Byxor Stylein / Skor Louis Vuitton

 

Efter att ha strosat runt lite på stan tog jag en Latte Macchiato för att försöka lösa hemresan. Då jag hade Nationella prov dagen efter fanns det ingen möjlighet att ens övernatta, vilket var väldigt synd.

Senare mot kvällen blev det sen lunch på Glashuset, där beställde jag in deras fisk som fanns på menyn vilket var så himla gott. Där hade jag en trevlig lunch med Elin i telefon.

Så nu har jag helt enkelt fixat det mesta med LA. Måste bara fixa boende den första veckan och göra ett nytt pass. Kom på att mitt pass går ut under mina studier så varit otroligt stressad över det. Om bara 3 månader åker jag, ska bli såååå spännande.

Utan att få det låta så himla cliche, har mina dagar bestått av super god mat, trevligt sällskap och roliga kvällar. Fikor på Cafe Victor, tacos i Linne & massor med mörk choklad och jordgubbar på Almas balkong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *