By Vilda Broström Lifestyle 22 | May | 2019

MY FAVORITE PODCASTS

MY FAVORITE PODCASTS

Musik och Podcasts är något av det finaste som finns. Särskilt när man sitter i bilen eller flyget. Därför tänkte jag nu dra några av mina favorit poddar som jag lyssnat på det senaste. Ni har säkert hört dem men för de som inte lyssnat, kika igenom tipsen direkt. Älskar verkligen iden om podcasts, hade velat göra det själv men hur cringe hade inte det varit? Eloge till de som är så grymma på det!!

Ärligt Talat av Emilia Rengifo & Alexandra Pajovic. Innan följde jag tjejerna på twitter och har skrattat åt princip allt de har skrivit, likaså till alla deras avsnitt. Tjejerna är definitionen av roliga och pratar mycket om fester, fyllor och sex. Mycket sjuka grejer de har gjort och roliga händelser. De har även en Instagram som de delar med sig av massa sjuka grejer som de pratat om i podden (poddenarligttalat).  Måndagsvibe med Hannalicious och Lojsan av Hanna Friberg och Lovisa Wallin Jag ääälllskar denna podden. Då de bara släppt ett avsnitt än så länge är det ganska svårt att berätta vad den handlar om, men de är ju så underbara. Tänk er allt man får se på Instagram men så mycket mer. Vad som faktisk hänt bakom alla bilder och det som vi kanske inte får läsa på bloggarna. Världen är vårt ostron av Nelly Kronstrand och Vera Hotsauce Detta är min favoritpodd genom tiderna. Så jääkla bra!! Vi intervjuade tjejerna bara häromdagen och ni hittar den här. De pratar om allt man kan prata om!! Fester, events, turnéer, galna chefer till mycket sex, fyllor och sjuka grejer. Både Noel Flike och Felix Sandman har gästat och de lovar en massa roliga gäster i säsong 2.

På tal om säsong 2 så släpptes den idag!!

Har du sagt A får du säga B av Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf  Tror de flesta har hört den då det är en av de största poddarna i Sverige. Det är väldigt mycket variation i avsnitten vilket jag älskar. De båda är otroligt öppna och man får veta mycket som försiggår i deras liv. Här snackas det väldigt mycket om sex och om livet som influensers.

Views av David Dobrik & Jason Nash De flesta kanske vet vilka de är, då han är ish störst på youtube i USA.  Kolla på deras vloggar och ni kommer fastna för dem direkt. De båda är otroligt galna och jag bara älskar deras humor. Däremot så är podden på engelska men helt klart värd att lyssna på!!

Rebecca Stella & Vanessa Nu börjar livet En podd som jag verkligen fastnat för av Rebecca Stella & Vanessa Lindblad. Man skrattar alltid och blir så glad. Jag har följt podden från start för Rebecca hade den själv och bjöd in lite gäster då och då. Sen Joina Vanessa och den blev dubbelt så bra. De pratar om bokstavligt allt och delar med sig om så mycket. Så värd att lyssna på!!

 

Sedan tänkte jag även lista några av mina favoritpoddar som jag lyssnat om och om igen på trots att de inte är igång längre.

 

Schutermans podden med Chloe Schuterman & Marcus Schuterman

Vad sa hon med Oliva Hageus & Alva Frostander

Noel & Ludwig med Noel Flike & Ludwig Kronstrand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *