By Vilda Broström THE WORLD OF FASHION / SCREENSHOTS 31 | Jan | 2019

CPH FASHION WEEK 2019

CPH FASHION WEEK 2019

En av mina största inspirationskällor är JosefineHj, antagligen vet de flesta vem hon är så ingen ide att förklara det haha. Beundrar hennes stil och bilder otroligt mycket. Så himla cool tjej. Därav är hon en av mina favoriter under Cph Fashion Week. Särskilt hennes kjol som kommer ifrån Rokh, som hon macthat super snyggt.

4 av mina favorit outfits från Rodebjer showen. Vad man får se mycket i deras show är de blommiga mönstret – i alla former. Jag är inte jätte jätte förtjust i Rodebjers kläder just nu, lite för ”bohemiskt” för min stil haha.

”Vi ser allt från moderna digitala blommönster till retrodoftande, interiörinspirerande blomster som båda funkar superbra på långa svepande maxiklänningar och kjolar.” – Elle

Hela mitt kameraalbum består av screenshots, bilder etc från mina favoritkonton som hängt på Fashion Week. Älskar att kolla igenom allas storys, särskilt under evenemang som dessa. Finner så mycket inspiration och bra konton att följa.

Mina favoriter från J.Lindberg showen

Kikat igenom alla artiklar som kommit ut än så länge på Elle, Vogue etc. Läst en del om årets trender vilket jag finner mycket intressant. Klistrar in de här nedanför.

GULT Gör ett statement i gult – nästa års hetaste accentfärg! Alla nyanser fungerar, från svalt citrongult till knalligt rapsgult.

RANDIGT Maffiga blockränder gör en skön comeback till nästa vår. Den danska färgglädjen får verkligen utlopp i de sköna och 70-tals inspirerande färgkombinationerna.

DEN LILLA VITA KLÄNNINGEN Det danska modestjärnskottet Cecilie Bahnsen presenterade en vacker och hyllad kollektion under modeveckan. Kollektionen var späckad med ljuvliga vita, puffiga vita klänningar, en het trendinvestering inför 2019.

MÖNSTERKROCK Inför våren 2019 får man vässa sina stylingfärdigheter rejält! En stor trend till nästa vår är att kombinera olika mönster. För att få en sån här look att funka så får man antingen färgmatcha de olika printen eller så krockstylar man helt och bryter av. Roligt!

VITT & FRÄSCHT En helvit ensemble är en klockren look för vårsäsongen 2019. Vitt är galet snyggt till skräddade kappor, byxor och jackor. Eller varför inte testa en helvit overall, så otroligt fräscht och snyggt.

LJUSBLÅ KLÄNNINGAR Ett av nyckelplaggen till sommarsäsongen 2019 är en ljuvligt babyblå klänning. Antingen väljer man en helblå dröm i tyll eller så väljer man det stramare alternativet i blått skjorttyg, båda varianterna kommer att synas både här och där nästa sommar.

HÖGA STÖVLAR Sommarstövlar är alltid en bra idé. Hur härligt är det inte att höga stövlar nu gör en entré i sommarkollektionerna? Supersnyggt till alla söta klänningar och bara ben. Copy paste på den stylingen bara!

Mina favorittrender iår skulle jag nog säga är vitt & fräch då jag är mycket för elegant. Älskar ju scarface och pretty woman stilen. Även höga stövlar. ÄÄÄLSKAR!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *