By Elin Torstensson Blog 17 | Feb | 2019

Easy life in New York

Easy life in New York

Idaaaaaag har vi återhämtat oss från gårdagen, hehe. Inte särskilt svårt när allt vi gör är att äta god mat och njuta av solen och omgivningen. Innan vi kom till NYC så stod det att det skulle vara snö och regn typ varje dag, men vi har verkligen bara fått solsken och plusgrader, väldigt #blessed ändå!

Idag har vi ätit brunch på the bluestone vilket var ett café i en liten kyrka, så himla gulligt och trevligt. Det är verkligen ett tips att gå dit! Dock kan det vara väldigt lång kö för att få ett bord. Vi har även kikat runt på Fifth Avenue. Vart inne på Saks, Tiffanys och lite andra butiker. Vi gick även in i Victoria secret och tittade på utställningen i takvåningen. Det är en samling utav de mest ikoniska plaggen från deras visning som dom nu visar upp, hur kul?

Ikväll var vi på en väldigt local italiensk resturang som hade väldigt bra reviews. Det var kanske inte det mest fotovänliga stället, inte heller särskilt passande att slå på sin blixt mitt bland alla gästerna men gud så gott det var! Vi tog in flera små italienska förrätter och delade sedan på en stor räkpasta. Nästan lika god som när @Louiserelam lagar räkpasta hemma<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *