By Vilda Broström Fashion 17 | May | 2019

IN ELIN HEIDERS BAG

IN ELIN HEIDERS BAG

27 åriga Elin Heider är bosatt i Gävle tillsammans med hennes sambo och treåriga son. Hon har haft en stor passion för mode så länge hon kan minnas. Med en modemedveten farmor älskade Elin att gå runt i hennes walk in closet och klä sig i hennes kläder. De satt ofta tillsammans och tittade i tidningar samt pratade om livet. Förutom mode är Elin väldigt intresserad av makeup. 2014 utbildade hon sig till makeup artist på Makeupstudion Education – en skola som hon verkligen rekommenderar. Det gav henne mycket erfarenheter och möjligheter.

Hon har testat en hel del olika yrken, allt från att sälja telefonabbongemang till att starta upp sitt egna företag, klädbutik och salong. Hon har även jobbat åt Nelly när dom firade 10 år, sminkat för folktandvårdens reklamfilm och på modevisningar. Idag är Elin student och arbetar på sidan som assistent på ett produktionsbolag. Hon drömmer om att skriva en egen bok, skaffa fler barn och arbeta med det hon älskar och brinner för.

”Jag tror att man kan nå hur långt som helst i livet bara man har rätt inställning. Jag försöker alltid tänka att ’kan andra kan jag’ Det kommer man långt på <3”

Efter lite scrollande på instagram kom vi in på Elin Heiders konto. Som en så otroligt inspirerande och snyggt klädd tjej tänkte vi, vad kan inte vara med intressant än att veta vad hon bär med sig i sina snygga väskor.  Elin är en otroligt inspirerande tjej, med stora visioner och vi får hålla tummarna att hon släpper sin alldeles egna bok.

Handkräm Elin lämnar aldrig hemmet utan sin handkräm från MonSun. Precis som Elin har vi & kanske de flesta tendenser att få torra händer under vintern. Då tipsar hon om sin Velvety Weekdays.

 

Puder Från Dior följs det med ett puder som motverkar oljig hy

 

Parfym är något som jag absolut älskar, att hitta sin personliga doft visar vem du är som person. Kanske blir den också igenkänd som ”så luktar alltid hon”. Den Elin bär med sig är ifrån Rituals och enligt henne ”luktar så gott!”. Vi måste testa!!

 

Läppstift från Yves Saint Laurent

 

Glasögon Ursnygg från Gucci, kunde inte klätt henne bättre

 

” Självklart är min kalender, telefon, plånbok, nycklar och hårborste ett måste i min väska”

Ni måste kika in hennes instagram, där hon delar med sig av massor med bilder på sin otroligt snygga stil. Mycket fräscha detaljbilder på både henne men främst hennes stil. Behöver ni inspiration till er garderob är detta helt klart en tjej ni borde följa. Ni hittar henne under namnet @Elinheider på instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *