By Elin Torstensson Lifestyle / Blog 23 | Apr | 2019

Instagram favoriter

Instagram favoriter

 

@Jesspurchase

En modell från Australien med ganska så få följare i jämförelsevis med andra influencer. Hennes bilder är rena enkla och minimalistiska. Jag tycker om allt det simpla med hennes bilder där det mesta är väldigt avskalat men fortfarande fräscht och elegant. 

@claartjerose

Laire Rose Cliteur är en av mina absolut favorit influencers! Jag tycker hon påminner om Britt Ekland som ung med sin återkommande 60 tals stil, eyeliner och fönat hår. Tjejen har helt klart ett sinne för färg och form och lyckas alltid med nya kreativa outfits och bilder.

@popcultureangel

Detta kontot har verkligen hittat sin egen nisch på instagram. Deras bilder är tagna från 2000 talets på stora kändisar i glamorösa, urspårade och galna sammanhang. Det är allt mellan Lindsay Lohans urspårade ungdomsdagar till Paris hiltons egna dokusåpa där unga tjejer går från oskyldiga till galna partymonster som skiter i omgivningens förväntningar. Även om det kanske inte är några förebilder som framställs så är det något väldigt charmigt med de oretuscherade behind the scenes bilderna. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *