By Elin Torstensson Blog / Fashion 19 | May | 2019

Why we love the Olsen twins

Why we love the Olsen twins

Vi kan inte få nog av stilikonerna Mary-Kate och Ashley Olsen. Dom flesta av oss kan känna igen systrarna från filmen New York Minute eller serien Huset fullt men inte nog med att de har haft en karriär inom filmbranschen sedan dem var nio månader gamla, så har det även startat flera företag inom skönhet och mode. Idag är tjejerna 32 år gamla och driver numera två egna klädmärken, det nyare Elizabeth and James samt The Row. Mary-Kate och Ashley har på senare tid jobbat på var sitt håll, Mary-Kate mer med skådespeleri, medan Ashley valt att fokusera på kläddesign-arbetet.

Det charmiga med tvillingarnas stil är hur de är så enkla, men fortfarande stilrena. Det är sällan tjejerna sminkar sig särskilt mycket och deras signatur frisyr är naturlig och casual. Vi ser dom sällan bära färgglada utstyrslar, men aldrig tråkiga heller.

– Fokuset för att få till en bra outfit handlar om att våga kombinera lager och intressanta siluetter, svarar Ashley i en intervju med Netaporter.

Trots att tjejerna kanske inte uppskattar att bli smygfotograferade av paparazzis så kan vi inte låta bli att älska alla dessa bilder. Bilderna tagna på gatan visar deras vardagliga utstyrsel och inte alla “genomtänka” outfits som vi ser på instagram dagligen. Hörlurarna, hårbandet runt handleden, kaffen och cigaretterna klär inte särskilt många, men tvillingarna lyckas alltid få helheten att se så effortless snyggt ut.

“We talk about the mother and the daughter, the comfortable and sexy, masculine and feminine. It’s a balance of both,” säger Mary-Kate i intervjun här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *