By Vilda Broström Vworld / BY VILDA 16 | Feb | 2019

LFW & APPLYING

LFW & APPLYING

Sitter nerbäddad i soffan och kollar på dokumentärserien om Ted Bundy. Så himla sjukt och skrämmande intressant. Samtidigt sitter jag med en massa mail och inser att jag har såååå himla mycket som behövs göras. Massa ointressanta grejer som läxor etc men skulle även hämtat ett viktigt bankpapper idag men försov mig. Värsta fall skulle jag fått hämtat det nu på måndag, men jag och mamma boka en sista minuten tripp till London för Fashion Week så får skjuta upp det ca 1 vecka. Vilket känns otroligt stressande. Måste även skriva ett CV innan måndag som jag kan skicka in innan min telefonintervju för ett inernship jag sökt. Om jag får det kommer det vara 4 veckor under sommarlovet i antingen Milano eller New York.

Då jag som person är impulsiv, lite för mycket kanske – så bokade ju jag resa etc för att flytta till London i Juni. But guess what, ångrat mig hehe. Så hemma som jag känner mig i New York har jag lite svårt att känna på andra ställen. Nu när jag besökte London så kände jag att det inte var något för mig. Ska inte ljuga, ingen dålig stad men känns inte som något för mig. Juniresan får helt enkelt bli en mini tripp istället. Därav känns det lite nervöst att faktiskt flytta till LA om några månader då jag aldrig varit där. Däremot hoppas jag och tror jag kommer gilla det då jag föredrar Amerika framför Europa. Tror jag har varit och är vädligt imulsiv när det gäller att flytta då jag så gärna vill komma bort från Göteborg.

Hur som haver, utan att låta som största tönten så tror jag verkligen att detta året har mycket att erbjuda. Flera resor inplanerade, både stora som små, flytt, studenten och lite småsaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *